QUAD RACING

Svensk

Kommande händelser

Inga händelser

Kalender

Oktober 2018
M Ti O To F L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Medlemskap

För dig som vill bli medlem, vänligen skicka ett email med dina uppgifter till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Genom att vara medlem i föreningen bidrar du till att utveckla quadracingen i Sverige.
Det kanske kan verka som en generell och politisk anledning till att ta betalt för medlemskapet men faktum är att föreningen inte bara årligen lägger tusentals timmar på att utveckla quadracingen, utan också tusentals kronor.

Eftersom vår verksamhet bland annat innehåller åtskilliga telefonsamtal till exempelvis Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet, arrangörer och förare eller resor till möten eller andra arrangemang så blir det självklart en kostnad för föreningen som vi gärna ser att quadracing intresserade människor i landet hjälper till att dela på varför ett medlemskap kostar 100 kr per år för dig som är över 18 år.
Utöver våra egna utgifter som resor eller telefonkostnader betalar vi en avgift till det web-hotell som hemsidan finns på. Själva utvecklandet av hemsidan tar vi dock själva hand om, så den kostar inte föreningen något.
Vi hjälper dessutom till med betalning av priser till en del av tävlingarna i landet.
Vi betalar startavgifter i de fall en arrangör kräver ett minsta antal startande förare till en tävling och det vid vid anmälans slut inte har anmält sig tillräckligt med förare. Allt för att tävlingen inte skall ställas in och att quad-förarna därför går miste om ett tävlingstillfälle.

Alltså är vi beroende av pengar för att kunna göra ett bra jobb, och vår möjlighet till att stötta och utveckla quadracingen är direkt i relation med de ekonomiska möjligheter vi har.

Pengar får vi in till föreningen på två sätt;
- dels sponsorer och annonsörer på hemsidan
- dels medlemsavgifter och donationer

Utöver den fasta avgiften för 100 kr för medlem över 18 år finns det möjlighet att donera mer pengar till föreningen.
Donering är självklart frivillig.

En ytterligare anledning till att bli medlem är att vi då får ett register med quadintresserade människor i landet som visar var ni bor, hur gamla ni är och vilka grenar inom quad ni intresserar er för. Detta hjälper oss när vi skall planera hur och var våra insatser görs bäst.

Detta är också anledningen till att vi gjort det gratis att vara medlem upp till det år man fyller 18 år. Vi vill på det viset att exempelvis alla barn i en familj blir medlem, då det kan göra stor skillnad om en region har flera familjer med ett eller två barn och en vuxen som är intresserad.
Får vi bara den vuxne som medlem kommer vi inte veta om barnen och därför blir det svårt att utveckla barnutövandet i den regionen.

Att bli medlem i föreningen betyder självklart inte att man förbinder sig till något alls.
Vi kommer inte att begära någon hjälp eller annat engagemang från dig, men vi kommer kanske att fråga om du skulle vara intresserad av att hjälpa till vid något enstaka tillfälle.
Medlemskapet gäller högst i ett (1) verksamhetsår och från det datum du registrerar dig och fram till det årets slut. I slutet av varje verksamhetsår får du frågan via email, brev eller telefon om du vill att det skall förlängas ett år eller avslutas. Får vi inget svar från dig kommer du betraktas som medlem i ytterligare ett verksamhetsår och om vi vid slutet av det verksamhetsåret inte heller får något svar på frågan om du vill vara kvar i föreningen kommer ditt medlemskap att avslutas.